Yours Kommunikationsbyrå logo

Yours rekryterar

Har du det som som krävs?
Vi söker två nya medarbetare till vårt fantastiska team:

Copywriter/eventproducent….

Here we go again. Eller för fjärde gången, faktiskt. Det senaste året har det pågått en riktig Babyboom of Yours och nu är det snart dags för vår begåvade copywriter/pr-strateg och eventproducent Amanda att vara föräldraledig.

Därför söker vi nu en vikarie för henne, alltså en copywriter som också kan axla rollen som eventproducent och som har kunskaper om pr.

Som copywriter ska du vara kreativ och djärv, och bekvämt kunna växla mellan olika skrivuppdrag. Som eventproducent ska du kunna ratta en massa roliga event, och styra upp allt från inbjudningar till dekorationer, ofta med snäv deadline. Du ska också vara en fena på att jonglera pr för våra kunder.

….och projektledare/produktionsledare

Vi söker dig som är en riktig doer, en social person med sinne för både affärer och kreativa processer, och som arbetar målinriktat med produktionsledning och produktredovisning.
Dessutom vill vi att du är en fena på sociala medier. Självklart har du några års erfarenhet från kommunikationsbyrå eller större marknadsavdelning.
Hos oss på Yours får du jobba med roliga kunder och inspirerande kreatörer – allt i ett högt och utmanande tempo. Du kommer att ha kontakt med våra kunder, planera för både små och stora projekt, vara med vid spännande presentationer och vara vår guru när det gäller sociala media.

Läs mer om Yours på yours.se eller på facebook.com/yoursuniverse

Är du den vi söker? Skicka cv och personligt brev, där du berättar vad du kan och varför du vill jobba hos oss, till vår vd Karin Klockare Järlström på  [email protected].
Henne kan du också ringa om du vill veta mer om tjänsten: 070 – 628 15 10