Stjärnrekrytering rustar Yours för framtiden

Tobias Öström lämnar Vizeum och Stockholm för att bli ny delägare och vice vd på Yours i Luleå. En stjärnrekrytering som bland annat vunnit ett flertal Grand Prix i Stockholm Media Week.
– Vi är stolta och glada. Rekryteringen av Tobias betyder att Yours fortsätter att rusta för en framtid där vi skapar kommunikation som gör skillnad.

Under sina elva år på Vizeum, senast i den ledande rollen som Strategy Director har Tobias Öström haft ett övergripande ansvar när det kommer till målgruppsanalyser, mediestrategier, planering och rådgivning för företag som BMW, VING, UNIQLO och Lantmännen (Axa, Kungsörnen mfl..). Rekryteringen av Tobias innebär en kompetenshöjning som kommer att hjälpa Yours att fortsätta vara i framkant med deras kreativa kommunikationslösningar.
– Som konsult idag måste man förstå alla aspekter av digitaliseringen och hur det i sin tur påverkar möjligheterna att nå både fram och in med kommunikation. Kommunikationsutmaningarna blir allt mer komplexa och byråer behöver kunna erbjuda både större bredd och djup av tjänster för att hänga med i framtiden, säger han och fortsätter:
– Yours tydliga värderingar och starka kultur stämmer väldigt bra överens med mig som människa. De är ett gäng drivna människor med kreativa idéer och stora hjärtan som vill göra väldigt bra kommunikation, så för mig kändes det självklart att ansluta när jag fick möjligheten.
38-åriga Tobias Öström har länge spanat på den här sidan av kommunikationsbranschen och främst lockats av möjligheten att få använda sin kompetens för att utveckla Yours i ett allt mer konvergerat medialandskap och se till att vi bygger kommunikation hela vägen från attraktion till transaktion.
– I en komplex medievärld där det ständigt sker förändringar är det viktigt att vi hela tiden siktar framåt och rustar oss för en framtid där vi kan fortsätta skapa nya innovativa idéer. Att välkomna Tobias in i Yours-familjen betyder väldigt mycket för oss. Han besitter en kompetens som inte finns här uppe i norr. Nu kan vi erbjuda ännu skarpare och effektivare kommunikation för våra kunder, säger Karin Klockare, VD på Yours kommunikationsbyrå.

UP YOURS