Yours Kommunikationsbyrå logo

Vi är specialister på digital kommunikation – film, webb och sociala medier. Vi går gärna våra egna vägar, bryter mot traditioner, attityder och kända mönster. Vi vågar utmana både oss själva och våra uppdragsgivare. Vi är kommunikationsbyrån som via relevant kommunikation bygger varumärken. Oavsett ägda, köpta eller förtjänta kanaler. Oavsett budskap och ton. Vi jobbar med goda idéer som gör skillnad och skapar framgång för våra kunder. Resultatet blir kreativa kommunikationslösningar – viktiga, roliga, flexibla, starka, smarta och modiga. För som vi brukar säga – no guts, no story.

Det sägs att det tar tiotusen timmar att bli riktigt bra någonting. Föregångaren till Yours kommunikationsbyrå startade redan 1977 i Norrbotten.

Film & foto

Film & foto

Vi filmar och vi fotograferar. Mest hela tiden. Och vi älskar det. Oavsett om det handlar om din företagspresentation, en kampanj eller din nya produkt levererar vi allt från idé till färdigt resultat.

Webb & appar

Webb & appar

Vi bygger hemsidor och intranät i Wordpress, e-handelsplatser i WooCommerce samt appar för iOS och Android.

Socialt

Socialt

Låt oss hjälpa ditt företag att lyckas på sociala medier. Vi skräddarsyr ett paket med allt från strategi och aktivitetsplan till administration och analys av era sociala kanaler.

Grafisk produktion

Grafisk produktion

Drömmer ni om att ge ut ett rykande färskt magasin, behöver årsberättelsen ta form eller är det dags att ta fram material till mässan? Vi hjälper dig att berätta din story och skapar innehåll som berör.

Connected Events

Connected Events

Känns den nya tidens event övermäktiga? Vi har många års erfarenhet av att arrangera fysiska, digitala och hybridevent i små och stora skalor. I Sverige och utomlands. Vi fixar tekniken, agendan, och produktionen av festen, invigningen, jubileet, mässan och seminariet.

Strategi

Strategi

Vi finns med dig under hela varumärkesresan genom att bygga varumärket från grunden - allt med strategi, utveckling, analys och resultat top of mind.

Företagstjänster

Företagstjänster

Vi erbjuder företagstjänster via Googles G Suite, exempelvis e-post, gemensamma kalendrar och lagring.

Hosting och support

Hosting och support

Vi levererar kvalificerad webbhosting och hjälper självklart till med att hantera domäner. Vi erbjuder supportavtal efter behov.

UX/UI-design

UX/UI-design

En användarvänlig och inspirerande webbplats, app eller digital tjänst skapar en bekväm upplevelse för användaren. Våra ux-designers definierar användarnas behov och utmaningar och förbättrar deras upplevelse av din produkt. Med nya kreativa lösningar skapar vi naturliga flöden som leder till konvertering.

Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss