Webb & appar

En hemsida är ofta ett skyltfönster för en affärsverksamhet och är ibland den första plattform din målgrupp väljer att besöka. Här finns möjligheten att fånga besökarens intresse för just din produkt eller tjänst. Vi bygger hemsidor och intranät i Wordpress, e-handelsplatser i WooCommerce samt appar för iOS och Android. Enkla, avancerade, roliga, rörliga eller helt vanliga hemsidor.

Se några av våra exempel nedan.

Formidable

När London-baserade reklambyrån Formidable ville uppdatera sin look såväl som sin webb vann vi uppdraget att hjälpa till. Briefen lydde “lots of personality, bold, provoke a reaction, be memorable” – med andra ord ett väldigt roligt jobb som resulterade i en grafisk profil och en webb som är ”quite exceptional”, om vi får säga det själva.

Ego

När vi lanserade Savoys nya varumärke – Ego bar och restaurang ville vi göra en webb som var lika lekfull och spännande som varumärket.

Swedo

När SWEDO, en oberoende utvecklings- och biståndsorganisation, gav oss uppdraget att uppdatera deras hemsida ville vi verkligen göra vårt bästa för en så viktig kund. Vi skapade en webb som visar upp deras fantastiska arbete i mellanöstern och samtidigt fungerar som ett verktyg för organisationen.

Fler webbuppdrag:

Webb och appar är bara några av våra många tjänster.

Kolla vad mer vi kan erbjuda: