UP YOURS

Ta din webb till nästa nivå!

Vill du få din webb att sticka ut från mängden? Klicka dig in på Up Yours och inspireras av vårt spetsigare webberbjudande. Vi snackar 3D-produktdisplayer, scrollig storytelling och avancerad sökordsoptimering.

Webb & appar

En hemsida är ofta ett skyltfönster för en affärsverksamhet och är ibland den första plattform din målgrupp väljer att besöka. Här finns möjligheten att fånga besökarens intresse för just din produkt eller tjänst. Vi bygger hemsidor och intranät i WordPress, e-handelsplatser i WooCommerce samt appar för iOS och Android. Enkla, avancerade, roliga, rörliga eller helt vanliga hemsidor.

Se några av våra exempel nedan.

Formidable

När London-baserade reklambyrån Formidable ville uppdatera sin look såväl som sin webb vann vi uppdraget att hjälpa till. Briefen lydde “lots of personality, bold, provoke a reaction, be memorable” – med andra ord ett väldigt roligt jobb som resulterade i en grafisk profil och en webb som är ”quite exceptional”, om vi får säga det själva.

Ego

När vi lanserade Savoys nya varumärke – Ego bar och restaurang ville vi göra en webb som var lika lekfull och spännande som varumärket.

Swedo

När SWEDO, en oberoende utvecklings- och biståndsorganisation, gav oss uppdraget att uppdatera deras hemsida ville vi verkligen göra vårt bästa för en så viktig kund. Vi skapade en webb som visar upp deras fantastiska arbete i mellanöstern och samtidigt fungerar som ett verktyg för organisationen.

Fler webbuppdrag:

Vi bygger moderna hemsidor anpassad efter ert behov

Söker du efter en professionell partner som kan hjälpa dig att skapa en imponerande och effektiv hemsida/webbplats? Då har du kommit rätt! Vår passion är att bygga och designa webbar som inte bara ser fantastiska ut utan också levererar resultat.

Varför välja oss för din webbutveckling och webbdesign? Här är några goda skäl:

  • Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje företag är unikt, och det är därför vi tar oss tid att förstå dina specifika behov och mål. Vi hjälper dig förstå kundresan hos din kund och skapa tillväxt. Vårt team skapar skräddarsydda webblösningar som passar perfekt för din verksamhet.
  • Kreativ design & Användarupplevelse (UX): Vår design är inte bara snygg – den är också strategisk. Vår fokus på användarupplevelse garanterar att din webbsida inte bara är visuellt tilltalande utan också användarvänlig och engagerande. Din webbplats blir inte bara vacker utan även lätt att använda.
  • Responsiv design: Med den ökande användningen av mobila enheter är det viktigt att din webbplats fungerar felfritt på alla skärmstorlekar. Vi ser till att din webbplats är fullt responsiv och mobilvänlig.
  • Sökmotoroptimering (SEO): En vacker webbplats är meningslös om ingen hittar den. Vi implementerar bästa SEO-praxis för att se till att din webbplats rankas högt på sökmotorer och når din målgrupp.
  • Teknisk Expertis: Vårt team består av erfarna utvecklare och designers som är experter på de senaste teknikerna och verktygen. Vi använder moderna plattformar och ramverk för att säkerställa att din webbplats är stabil och säker.
  • Support och Underhåll: Vi står vid din sida även efter att din webbplats har lanserats. Vi erbjuder support och underhållstjänster för att säkerställa att din webbplats fortsätter att prestera på toppnivå.

Låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en webbplats som inte bara imponerar utan också ger resultat. Kontakta oss idag för en första diskussion om dina behov och mål. Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa en webbplats som verkligen sticker ut online!

Hosting och support

Vi levererar kvalificerad webbhosting och hjälper självklart till med att hantera domäner. Vi erbjuder supportavtal efter behov.

Webb och appar är bara några av våra många tjänster.

Kolla vad mer vi kan erbjuda:

UP YOURS