Yours öppnar Stockholmskontor

Yours växer i Luleå och nu öppnar vi kontor i Stockholm för att möta kundernas behov. Samtidigt utvecklas samarbetet med Miltton Labs.

Under senaste året har vi växt med ett antal kunder i Stockholmsregionen – bland andra Genesis IT och Svenska Institutet. För att utveckla verksamheten och komma närmare kunderna väljer vi nu att öppna ett kontor i centrala Stockholm.
– Att expandera till huvudstaden är både en naturlig utveckling och ett nödvändigt steg. Vi har idag så många kunder på den nationella och internationella marknaden att vi också måste finnas där för att kunna möta deras behov, säger Karin Klockare, vd på Yours kommunikationsbyrå.
Yours kommunikationsbyrå och Miltton Labs har under många år arbetat tillsammans i olika projekt. Det senaste ledet i samarbetet är att byråerna gemensamt vunnit upphandlingen om kommunikationstjänster åt Svenska Institutet.
– Vi har haft ett bra samarbete med Yours under flera år och ser fram emot att jobba tillsammans med dem i nya projekt, säger Gunilla Herlitz, vd, Miltton Labs.
Positionen som Kreativ chef och kundansvarig i Stockholm fylls av Jakob Lind som idag är copywriter och filmproducent på Yours.
– Det är en spännande utveckling som väntar. Vi kommer närmare våra kunder i södra Sverige och samtidigt får vi möjlighet att expandera och ta med oss vår speciella anda och kompetens till nya kunder, säger Jakob Lind.

Den 10 september 2018 öppnar Yours kommunikationsbyrås kontor i Stockholm.

UP YOURS