Yours satsar på Connected Events

Yours förvärvar  affärsområdet ”Connected Events” från Compodium.
Genom att etablera affärsområdet Connected Events stärker kommunikationsbyrån Yours sin förmåga att möta kraven på ”det nya normala” där fysiska events kompletteras med digitala. Med nya hybrida möteslösningar kombineras det fysiska värdskapet med det digitala. Timingen är perfekt nu i en ”post-Covid-era” där innovativa nya mötesformer blir ett starkt integrerat erbjudande till kunder och samverkanspartners.  

Yours och Compodium har samarbetat under många år och genomför denna strukturaffär för att stärka respektive bolags profil och tydlighet på marknaden. Compodium fokuserar på att bli en renodlad SaaS-leverantör inom premiumsegmentet för regulatoriskt styrda organisationer  med en ambition att även nå internationella målgrupper och Yours fortsatta ambition är att föra varumärken närmare människor genom idéburen kommunikation. 

”Connnected Events har varit en viktig del av Compodiums resa och det känns verkligen bra att Yours tar över stafettpinnen för att förädla Connected Events erbjudande vidare. Jag önskar dem ett varmt lycka till, säger Bengt Grahn, grundare och delägare på Compodium.

”Vi tar i och med den här affären vårt eventerbjudande till en helt ny nivå och blir konkurrenskraftiga på såväl den regionala som den nationella marknaden. Det känns extra roligt att Claes Isaksson och Per Westerlund blir Yoursare” säger Tobias Öström, VD på Yours.

För frågor om erbjudandet kontakta tobias@yours.se

UP YOURS