Sociala medier

Med sociala medier bygger du varumärke, skapar relationer och kommunicerar med din målgrupp. Men kanalerna är många – vilken är rätt för just ditt företag? Låt oss hjälpa er att lyckas på sociala medier. Vi skräddarsyr ett paket med allt från strategi och aktivitetsplan till administration och analys av era sociala kanaler.

Se några av våra exempel nedan:

Kampanj på sociala medier

I Coop Norrbottens medlemskampanj ville vi tydligare beskriva vad medlemskapet på Coop innebär. Till den yngre målgruppen ville vi också förtydliga innebörden av ett kooperativ. Vi skapade #medägare som är en ordlek mellan ordet ”medlem” och ”ägare”. Kampanjen syftar till att lyfta medlemskapet och hur det skiljer sig mot andra matvarubutiker genom att man blir delägare.

Den digitala kampanjen gick i sociala medier där vi kommunicerade varför människor väljer Coop som sin butik och vad man kan använda poängen till. 

Sociala medier-innehåll

Vissa uppdrag innebär att på respektive plattform ta fullt ansvar för innehåll på sociala medier, vare sig det gäller att bygga varumärke eller sälja produkter och tjänster. För några av våra kunder fotograferar och filmar vi samt gör ut innehållet anpassat till rätt kanal. Här sköter vi också sponsring av innehåll och annonsering.

Fler uppdrag inom sociala medier:

Sociala medier är bara en av våra många tjänster.

Kolla vad mer vi kan erbjuda:

UP YOURS