En rockande duo till Yours

Här är den rockande duon som ska se till att Yours på ett ännu bättre sätt kommer kunna möta kundernas framtida behov.

Under flera år har Yours och Compodium haft ett nära samarbete. När Compodium tog beslutet att avveckla Connected Events såg vi på Yours möjligheten att ta ännu ett steg i vår ambition att genom idéburen kommunikation föra varumärken och människor närmare varandra. Något som Claes Isaksson och Per Westerlund mottog med öppna armar.
– Det känns lite som att man kommit hem. Som att vi pratar samma språk, säger de båda.

Claes och Per har levt ett liv i närheten av varandra sen ungdomsåren. Gått förbi varandra på samma konserter, beställt ur samma bar, ja till och med lyssnat på varandras spelningar. Men det var först för drygt ett och ett halvt år sedan som deras vägar möttes på riktigt när Per blev aktuell som Claes kollega.
– Jag kände direkt att det var rätt,  ville anställa honom på en gång säger Claes som ser Connected Events lite som sin bebis.

Vad gör då Claes och Per, förutom att de givetvis har bildat Yours egna husband?
– Vi har en jäkla massa års erfarenhet av att arrangera fysiska och digitala möten i både små och stora skalor. Vi fixar allt från teknik till agenda, säger Per.

För Yours är tajmingen på Claes och Pers intåg perfekt nu i en ”post-Covid-era” där man måste tänka nytt. Vi hälsar vår senaste stjärnduo varmt välkomna och hoppas på många många fler musikaliska aha-upplevelser.

Fakta – Claes Isaksson
Ålder: 53 år
Bor: Luleå
Gör: Connected Events och musik
Rädd för: Björn
Ser/lyssnar på: Allt som kommer från hjärtat

Fakta – Per Westerlund
Ålder: 60
Bor: Universum, Jorden, Europa, Sverige, Luleå, Bergnäset, Villastaden
Gör: Digital Kommunikationsstrateg på Connected Events
Rädd för: Svindlande höjder
Ser på: Oftast komedier tex: ”Monty Pythons”, ”Solsidan”
Lyssnar på: Allt möjligt, men det blir nog mest Jazz tex: ”As Falls Wichita, So Falls Wichita Falls” Pat Metheny, ”The man with the horn” Miles Davis. Även filmmusik är nåt som jag gillar, speciellt av mästarna: Hans Zimmer, Ennio Morricone, John Williams

UP YOURS