Medarbetare

Claes Isaksson
Connected Events
claes@yours.se

Claes är head of Connected Events hos Yours och styr våra kunders digitala arrangemang. Med tanke på att han började med streaming på 90-talet innan de flesta ens visste vad det var och dessutom hunnit med många år inom radio- och tv-produktion är det inte konstigt att han nu är expert på att få ljud och bild att strömma sömlöst.

På fritiden spelar han trummor i två hårdrocksband och åker så fort tillfälle ges till stugan i Lindefallet.

Conny Veräjä
Art director
conny@yours.se

Conny är vår punkigaste AD med en bakgrund som både målare och tatuerare. Efter att ha levererat stora idéer och spetsiga koncept sätter han sig och designar webbskisser som får oss att 🥵😮‍💨

På fritiden kladdar han med olja på duk, odlar chili på varenda yta i lägenheten och cyklar naken i den tornedalska skogen.

Elin Boström
Art director / Event planner
elin@yours.se

En ansvarsfull kreatör som alltid har en professionell lösning på gång. Utöver fantastisk formgivning levererar Elin ordning och reda i alla sina projekt.

En illustratör med omättlig passion för mat som gör henne till vår alldeles egna matstylist.

Emelie Fabricius
Produktionsledare / Event planner
+46 70-390 27 00
emelie@yours.se

Emelie är en driven produktionsledare och organisatör med fingertoppskänsla för att få både stora och små projekt att lyfta. Har en bakgrund som konsult med koll på bokföring och ekonomi.

Älskar att möblera om och spenderar gärna vårvinterns helger till fjälls.

Erika Almqvist
Copywriter
erika@yours.se

Efter flera år av byråliv i södra Sverige började Erika på Yours 2022. Med ett öga för trender, hjärna för strategier och känsla för tonalitet är Erika en vass copywriter som skapar fantastiska läsupplevelser. Tar sig an allt från kampanjer, koncept och redaktionella texter till innehåll för sociala medier och webb.

Älskar nystarter, drömmer om att bo i ett torp och slukar gärna långsamma SVT-dokumentärer.

Gabriella Maria Takino Sundström (Föräldraledig)
Formgivare / Illustratör
gabriella@yours.se

Gabriella är formgivaren från Brasilien som levererar kreativa lösningar i högt tempo. Med ett skarpt öga för detaljer är slutresultatet alltid av högsta kvalité.

Snowboardåkare och kampsportare med en bakgrund som professionell triathlet.

Hanna Stridfeldt
Creative director / Partner
hanna@yours.se

Med erfarenhet från Forsman & Bodenfors och ett öga för både helhet och detaljer är Hanna en ansvarsfull creative director som med van hand leder den kreativa utvecklingen på byrån. Hon har en känsla för starka koncept, glädje för att bygga varumärken och en aldrig sinande nyfikenhet på kundens affär.

Smålänning som trivs allra bäst när hon arbetar med diverse projekt i stugan i Sörbyn, tränar eller besöker världens bästa ö – Öland.

Jakob Lind
Kreativ chef och kundansvarig, Stockholm
jakob@yours.se

Jakob har en bakgrund som frilansjournalist med uppdrag över hela världen. Idag är han kreativ chef för Yours i Stockholm. Med idéer som engagerar söker han alltid efter nya infallsvinklar och spännande formuleringar.

Reser fortfarande så fort tillfälle ges och fyller hemmet med böcker och konst under tiden.

Janine Gracia
Projektledare / Event planner
+46 73-057 87 43
janine@yours.se

Janine är Yours projektledare som under 2023 avslutat studier till civilekonom med inriktning mot marknadsföring. Går igång på struktur, att ha många bollar i luften och lockas av både kreativitet och strategi.

En ja-sägare och obotlig optimist som älskar resor, sina katter och har en nyupptäckt kärlek för golf.

Mattis Larsson
Filmproducent
mattis@yours.se

Mattis har 30+ års erfarenhet av filmproduktion. Ja om man räknar med de skräckfilmer han som barn spelade in på sin pappas digitalkamera alltså. Sin professionella karriär startade han på Yours 2023. Här är han en viktig del av filmteamet som passionerad filmproducent och klippare med öga för detaljer.

Utöver sitt filmintresse när den här Bodensonen en hemlig orealiserad dröm att bli standup:are och testar ofta sitt material på oss kollegor.

Niklas Räävi
Webbutvecklare / SEO
niklas@yours.se

Efter en yrkesutbildning i webbutveckling är Niklas webbutvecklare och SEO-expert på Yours sedan 2016, med inriktning mot front end-utveckling. Kommer senast från Wiseweb i Piteå.

En tekniknörd som gärna ser film och äter god mat när han inte jobbar extra som kontaktperson på socialförvaltningen i Luleå kommun.

Oskar Norberg
Projektledare / Webbutvecklare / Partner
+46 70-655 00 00
oskar@yours.se

Förutom att vara delägare i Yours fungerar Oskar som projektledare, webbutvecklare och byråns IT-avdelning.

Oskar har en bakgrund som snowboardåkare och är en engagerad klättrare.

Per Westerlund
Connected Events
per@yours.se

Per utgör den andra halvan av Connected Events, vårt erbjudande för digitala arrangemang. Efter en lång karriär inom biofilms-mixning är Per ett ljudgeni och kan numera även titulera sig digital strateg.

På fritiden håller han till i Luleås Danderyd a.k.a. Bergnäset där han spelar gitarr för familj och vänner.

Richard Wikström
Visual art / Filmproducent
richard@yours.se

Med en specialkompetens som är unik i Sverige levererar Richard 3D, animationer och avancerad retusch. Han har tidigare arbetat med några av världens största bilmärken och på Yours bidrar han med innovativa idéer som gör skillnad och skapar framgång för våra kunder.

När han inte jobbar lyfter han helst skrot eller påtar i sommarstugan. Och tittar på vackra hästar förstås.

Sebastian Vikström
Webbutvecklare
sebastian@yours.se

Han brinner för dynamiska webbar, 3D-animationer och AI. Sebastian är frontend-utvecklaren som knackar kod till nagelbanden blöder. Efter en webbutvecklarutbildning på Changemaker startade han sin Yours-karriär med en praktik som senare omvandlades till en anställning.

Sebastian är Yours enda äkta gymkille. När han inte lyfter skrot hittar du honom i soffan med boxern Dante eller på golfbanan, alltid iförd en av sina fjorton blå kepsar.

Tobias Öström
Vd / Partner
tobias@yours.se

Tobias är mediastrategen med erfarenhet inom målgruppsanalyser, mediestrategier, planering och rådgivning. En kombination som resulterar i kommunikation som gör skillnad på riktigt.

Familjefar som gärna spenderar tid i skogen, på klätterväggen och i pudersnön.

Vanessa Cicero
Senior copywriter
vanessa@yours.se

Vanessa är en målmedveten kreatör och copywriter som levererar briljanta idéer och texter till filmmanus, magasin och fullständiga koncept. Hon har också byråns bästa speakerröst.

Temperamentsfull halvsicilienska med en förkärlek för goda viner.

 

Vill du också bli en Yoursare?

Är du driven, nyfiken och älskar kommunikation?
Hör av dig så ses vi på en kaffe!
UP YOURS