Film

Vill du berätta din story genom film? Oavsett om det är en presentationsfilm, en varumärkesfilm eller en kampanjfilm för en ny produkt producerar vi allt från en idé till färdig film.

Se några av våra exempel nedan:

Platsmarknadsföringsfilm

Platsmarknadsföringsfilmer från Norrland brukar se ut så här: drönarklipp över vackra landskap, sjöar, tätorter och kyrktorn. Men hur många drönarklipp på snötäckta trädtoppar kan man se innan man vill se något annat? Målet var att skapa något som sticker ut.

Informationsfilm

Hur gör man ens en film om AI som ska väcka intresse hos både studenter och finansiärer, när vi inte ens har tillgång till AI:n? Vi behövde göra en berättelse som både förklarar och inspirerar och som håller tittarens intresse vid liv under en längre tid än vi är vana vid.

Reklamfilm

I Coop Norrbottens medlemskampanj ville vi tydligare beskriva vad medlemskapet på Coop innebär. Till den yngre målgruppen ville vi också förtydliga innebörden av ett kooperativ. Vi skapade #medägare som är en ordlek mellan ordet ”medlem” och ”ägare”. Kampanjen syftar till att lyfta medlemskapet och hur det skiljer sig mot andra matvarubutiker genom att man blir delägare.

Explainerfilm

Med en explainerfilm gör man det enkelt för tittaren att förstå lite mer komplexa projekt. Som när Batterflai ville göra avancerad forskning mer lättillgänglig och samtidigt lyfta fram resultaten och dess potential att bidra till bättre och renare batterimineraler för framtida generationer.

Introfilm

Intro till Sveriges bästa damlag i basket.

Presentationsfilm

Duroc Laser Coating använder presentationsfilm för att berätta om sin verksamhet.

Sociala media-filmer

Coop Norrbotten ska vara ledande inom hälsa, mat och hållbarhet (ekologisk och social). De ska fortsätta vara det företag som sätter agendan inom detta som just den goda kraften. I den här kampanjen träffar vi bybon som har bosatt sig på landsbygden men som fortfarande har möjlighet att handla på Coop – långt utanför storstadens puls. Vi träffar också den lokala leverantören som odlar råvaror till Coop. Han berättar om livet på gården och om vikten av att utveckla landsbygden och bli mer självförsörjande som län.

Fler uppdrag inom film:

Film är bara en av våra många tjänster. Kolla vad mer vi kan erbjuda:

UP YOURS