Yours Kommunikationsbyrå logo

Yours har värvat två nya stjärnor

Yours Kommunikationsbyrå i Luleå växer ytterligare, och rekryterar två nya medarbetare; Anna Nilsson, projektledare från Umeå, och Jessica R Larsson, art director från Piteå.
– Det känns jättekul att vi har attraherat inflyttare och hemvändare till Yours. Med Annas spännande bakgrund och digitala kompetens, och Jessicas erfarenhet från MTG-koncernen förstärker vi byrån ytterligare, helt enligt vår utvecklingsplan, säger Karin Klockare Järlström, vd.

I höstas förstärktes Yours Kommunikationsbyrås styrelse med Patrik Gamryd som ny ledamot. Nu kan vi presentera ytterligare två nya medarbetare; Anna, projektledare från Umeå, och Jessica, art director från Piteå, som båda började arbeta på Yours i mitten av januari.
– Det känns jättehärligt. En byrå är det ultimata teamet. Jag tycker det är helt underbart att ha all denna kompetens samlad. Att få se och lära hur alla delarna går ihop är jätteroligt, säger Anna, som är utbildad på Umeå universitet, och har arbetat som projektledare och dietist på Umeå kommun. Hon har också läst digitala strategier på Berghs i Stockholm.
Jessica har gått på Hellidens folkhögskola i Tidaholm och på Danmarks medie- och journalisthögskola i Köpenhamn. De senaste åren har hon arbetat på MTG i Stockholm som art director med ansvar för design till kommersiella radiokanaler som RIX FM, Bandit Rock och Lugna favoriter.
– Jag ser fram emot att få jobba med nya kunder, säger Jessica.
Rekryteringen är ytterligare ett steg i att nå nya marknader och nya kommunikationskanaler, berättar Karin Klockare Järlström.

Foto: Patrik Öhman