Yours Kommunikationsbyrå logo

Yours blir globala

Som första skandinaviska byrå kliver Yours Kommunikationsbyrå in och blir en del av Affinitá, ett nätverk av helt fristående kommunikationsbyråer världen över. Byrånätverket Affinitá grundades 2017 av Hervé Kabla, vd för kommunikationsbyrån Else & Bang i Paris. I skrivande stund är 18 medelstora byråer världen över med i Affinitá vars motto lyder lokalt överallt.

– Yours är idédrivna, agila och har den kultur, kompetens och nyfikenhet som vi söker, säger nätverkets grundare Hervé Kabla. Tillsammans har vi skapat ett unikt erbjudande: global kompetens för marknadsföringsstrategi och kommunikation, utförd i lokal skala med en global vision. Något som gör Yours extra intressanta är deras placering vid polcirkeln, där det fostras en hög grad av innovation och kreativitet, säger Hervé Kabla.

Vässar erbjudandet
Med en bransch i ständig förändring ser Yours vd Karin Klockare samarbetet med Affinitá som en möjlighet att möta kundernas behov på ett ännu bättre sätt.

– Vi tror på kraften i gemensamt arbete. Tillsammans med Affinitá har vi kompetens, förmåga och erfarenhet för att möta ännu fler av våra kunders utmaningar. Det innebär att vi kan skräddarsy ett vassare kunderbjudande utan att behöva sitta på all spetskompetens själv, säger Karin Klockare.

Vice vd Tobias Öström menar att det är ett led i Yours strategi, samarbeten lokalt i Norrbotten, med nationella byråer och nu internationellt

– Mindre och medelstora byråer har ofta en väldigt lokal marknad, men för våra kunder som agerar på en internationell och i många fall global marknad behövs ett ”glokalt” perspektiv. För Yours innebär samarbetet att vi på ett ännu bättre sätt kan hjälpa våra kunder ut i världen och att vi kommer att bli ännu mer slipade inom en rad områden som marketing automation, voice- och performance marketing vilket gynnar alla våra kunder. Dessutom är det roligt och utvecklande för våra medarbetare att få tillgång till en internationell miljö, säger Tobias Öström.