Yours Kommunikationsbyrå logo

The Ginger is back

Sist Vanessa var på Yours var hon utklädd till pirat. Det var förra sommaren. Sedan dess har lilla Ines kommit till världen och Vanessa har hunnit tillbringa en massa tid på golvet.

I måndags flängde hon in genom dörren till Yours igen, Vanessa Cicero, copywritern med det karakteristiska långa, röda håret, och med en ständig reva över höger jeansknä. Men mer om trasiga jeansknän sen. Vi behöver en update.

Jaha Vanessa, sist du var här var du utklädd till pirat. Nu har drygt tio månader gått och du är här igen. Vad hände?

– Det som hände var att jag var en pirat med en väldigt stor mage. Sedan dess har jag fått min andra dotter och bara njutit av min mammaledighet. Och det har hänt mycket på golvnivå.

Aha. Golvnivå är alltså lika med trasiga jeansknän?

– Precis. Jag har hängt mycket på golvet och byggt med klossar.

Och medan klosstornen har byggts högre och dottern blivit större har jobbdatorn fått stå och vänta i en garderob, men helt avskärmad från byrån har hon inte varit.

– Jag är ganska duktig på att vara hemma när jag är hemma, men som den kontrollbehovsmänniska jag är har jag ju följt er i sociala medier.

Där har ju vi både fredagsdansat och berättat om nya kunder. En av dem är fastighetsbolaget Galären, där Vanessa delar på uppdraget som copywriter tillsammans med Daniel. Och Vanessa kastades in i arbetet direkt. Ingen småseg mjukstart, alltså (även om datorn behövde lite tid på sig att komma tillbaka).

Så vad har du saknat mest?

– Annas röst (Anna är vår fenomenala byråvärdinna) och doften från brödrosten. Nä men det är klart det är svinroligt att jobba, men det är ju ändå er jag saknat mest. Från ena familjen till den andra helt enkelt.