Yours Kommunikationsbyrå logo

Patrik Gamryd vår nya styrelseledamot

Sedan den 1 maj är Patrik Gamryd ny styrelseledamot i Yours Kommunikationsbyrå.
– Det känns otroligt berikande och kul för Yours att Patrik kliver in i styrelsen med sin erfarenhet från branschen, säger Karin Klockare Järlström, vd och delägare.

– Vi verkar ju i en bransch som förändras och utvecklas otroligt snabbt och där kan Patrik, med sin kunskap, bidra till Yours utveckling, säger Karin Klockare Järlström vidare.

Patrik, 44, har mer än 20 års erfarenhet från kommunikationsbranschen i bolag som bland annat Dentsu Aegis och Ink Club.

Men efter sina slutförda uppdrag där ville Patrik ha en fot kvar i en bransch som han älskar; konsulttjänster inom marknadskommunikation.
– Ett sätt att göra det är att försöka hitta styrelseuppdrag. Sedan kände jag också att en spännande vinkel är att få någon sorts koppling till näringslivet i Luleå där jag egentligen själv aldrig har varit verksam. Det kändes relevant, säger Patrik, som är uppväxt i Luleå.

Som ny styrelseledamot vill Patrik bidra med sina erfarenheter kring det digitala omställningsarbetet.
– Jag har verkat i och drivit bolag i princip i hela mitt yrkesliv, som har varit i den typen av processer, mer eller mindre konstant. Sedan tror jag också att jag på ett kommersiellt plan har en del att bidra med när det handlar om hur man bedriver en lönsam konsultverksamhet som en liten kommunikationsbyrå.

Fakta/Patrik Gamryd
Gör: Nyligen avslutat uppdrag som vd på Ink Club. Tidigare koncernchef på kommunikationsgruppen Dentsu Aegis. Styrelseledamot i konsultbolaget Outfox.

Utbildning: Marknadsföring på Umeå universitet, systemvetenskap på Högskolan i Gävle.

Fritidsintressen: Klättring och skidåkning.”Det är mina två stora hobbies och passioner”.