Yours Kommunikationsbyrå logo

Mot nya höjder

Det brukar heta att man ska pröva sina vingar. Vara nyfiken, modig och i framkant. Det är Genesis IT, företaget som levererar IT-tjänster med innovation, säkerhet & tillförlitlighet som främsta ledord. Det är också vi på Yours, som levererar kreativa kommunikationslösningar som bygger varumärken.

Med andra ord är Genesis IT och Yours en riktigt bra kombination, och det är med stor glädje vi nu presenterar Genesis IT som vår nya kund. Sedan i maj jobbar vi främst med Genesis senaste produkt, iFenix. Ett molnbaserat affärssystem för butiker och butikskedjor med allt administrativt IT-stöd samlat på en plats. Tillsammans ska vi få iFenix att lyfta.
– Det här är ett prestigeuppdrag för oss. Att jobba med ett så väletablerat företag i framkant som Genesis IT och en världsunik produkt som iFenix känns otroligt roligt, säger Karin Klockare Järlström, vd på Yours och senior strateg i projektet.
Vi på Yours ser fram emot att arbeta med allt från film och sociala medier till säljmaterial och företagspresentatationer. Ja, och inte minst att helfoliera företagets nya Teslor.
– Nu ska vi ta deras affärer till nästa nivå och hjälpa Genesis att nå ut till flera kunder på en större marknad, i hela landet. Det är såklart extra roligt att de är ett Luleåföretag i grunden, säger projektledare Oskar Norberg Lundmark.
– Det känns mycket bra att anförtro Yours det här uppdraget. Vi är en uppstickare inom affärssystem för butikskedjor och kommer till marknaden med ett erbjudande fullt av nya ideér för våra potentiella kunder. Vi valde Yours för att de förstår vårt ursprung och historia och brinner för att på ett kreativt och annorlunda sätt kommunicera vår komplexa affär, säger Patrik Liljegren, marknadschef på Genesis IT.