Yours Kommunikationsbyrå logo

Galären valde Yours

Galären som sedan många år är en av Luleås stora stadsutvecklare var på jakt efter en samarbetspartner. Och valet av strategisk kommunikationsbyrå föll på Yours.
– Vi beslutade oss för att välja Yours för att vi ansåg att de hade det klart bästa strategiska tänket av de byråer det stod emellan. Vi ser fram emot ett väldigt bra samarbete, säger Gunnar Tåhlin, vd Galären.
Karin Klockare, vd Yours, ser fram emot att få jobba med ett så starkt och lokalt varumärke.
– Det känns spännande. Galären är modiga, miljömedvetna och har ett äkta samhällsengagemang. Verkligen kul att få jobba med ett starkt varumärke som har ett stort engagemang för Luleås utveckling, säger hon.

Så, Karin vad betyder det att ro iland en sådan kund som Galären?
– Det betyder mycket. Så klart ger det självförtroende att veta att vi tänker rätt. Att våra idéer och tankar inspirerar och ligger rätt. Det betyder också väldigt mycket att få vara med och följa det framgångsrika arbete som Galären gör för att påverka och utveckla Luleå som stad och samhälle.

Berätta kort om pitcharbetet och den kreativa process som blev till ett vinnande koncept?
– När vi får förmånen att vara med i den här typen av tävling så har vi utarbetat en framgångsrik pitchprocess som vi ser ger tydliga resultat. Jag vill inte berätta för mycket, förutom att vårt sätt att arbeta verkligen får kreativiteten att spira. Och viktigast av allt, vi har väldigt roligt, säger Karin och riktar mycket beröm till sina medarbetare:
– Det engagemang och lagarbete som vi visar upp dagligen är något som verkligen får mig att le och känna stolthet. Vi blir som ett lag som ska in och spela VM-final. Det är ju faktiskt så att det finns saker jag inte kan som andra kan, och saker som andra inte kan men jag kan. Och jobbar man tillsammans så kan vi uppnå fantastiska saker. Det är Yours-andan.

Galären är en familjeägd företagsgrupp inom fastighetsområdet med kontor i Luleå och Stockholm. Galären i Luleå har cirka 30 anställda och en justerad balansomslutning på drygt två miljarder kronor. Företagets inriktning är en hållbar utveckling av bostäder, kommersiella lokaler och samhällsbyggnad. Galären bygger gröna hus och har tilldelats flera utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete.

www.galaren.se