Yours Kommunikationsbyrå logo

Ärofyllt uppdrag till Yours

Anton Norberg, kommunikationsstrateg, business director och delägare på Yours, blev i maj invald i styrelsen för Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm).

– Yours är medlemmar i Komm sedan många år och då jag kommer att vara ännu mer i Stockholm framöver så passade ett styrelseuppdrag i Sveriges kommunikationsbyråer bra in, säger Anton Norberg.
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för byråer inom nio olika discipliner av marknadskommunikation: action marketing, design, direktreklam, event, interactive, mobil, media, pr, och reklam. Sveriges Kommunikationsbyråer arrangerar sedan snart 60 år tävlingen Guldägget (startade 1961). Som medlemsorganisation vill Sveriges Kommunikationsbyråer inspirera och utveckla sina medlemmar att göra bättre affärer.
– Jag har ägnat över 20 år i branschen. Nu vill jag dela med mig av mina tankar och åsikter till den organisation som jobbar för att utveckla den bransch som jag älskar. Styrelsen är sammansatt med ledamöter från hela Sverige. Det kommer att bli spännande med många nya frågor och diskussioner för att utveckla en hel bransch, jag ser verkligen fram emot detta uppdrag, säger Anton Norberg.