Yours Kommunikationsbyrå logo
Jon Havnesköld

”Älskar redan människorna”

Trots sin ringa längd på 1,70 kan han stoltsera med två SM-guld i Sveriges högsta basketliga. Han beskriver sig själv som glad, spontan och envis. Vi säger välkommen till Yours nya produktionsledare Jon Havnesköld.

Som 13-åring upptäckte Jon något som inte bara skulle ta upp större delen av hans dagar utan också forma hans framtid – basketen och träningen. Han var en liten spelevink när han 2010 slog på tv:n för att med stora ögon och öppen mun se Kobe Bryant spela hem mästerskapet till Los Angels Lakers. Sedan den dagen har han inte kunnat sluta kolla på basket i allmänhet och NBA i synnerhet.
– Jag visste inte vad NBA var innan den matchserien. Det var då jag blev basketspelare. Vi startade ett lag i skolan och jag spelade mina första matcher som 13-åring, säger Jon Havnesköld.

Trots sin ringa längd har han fått motspelare att lämna planen i tårar. Som 25-åring har Jon idag två SM-guld som fystränare för Luleå Basket.
– Jag var ingen vidare skytt och inte heller någon vidare returtagare. Men med min snabbhet och med min energi var jag nog en jäkligt jobbig försvarsspelare. Snudd på irriterande.

Egenskaper han nu kommer få nytta av på Yours. När Emelie Morin nu går på föräldraledighet agerar Jon som familjens nya produktionsledare där han ska fungera som ett stöd och även polis över projektledarna och kreatörerna.
– Jag kommer vara som en länk mellan projektledarna och kreatörerna med målet att skapa idéburen kommunikation som hjälper våra kunder att växa.

Jon har ingen erfarenhet av varken branschen eller människorna i den. Han har däremot alltid fascinerats av den och känner direkt att han hittat rätt miljö att fortsätta sin personliga utveckling i.
– Det är en otrolig energi och riktigt härliga människor här på Yours. Alla har sina egenheter som tillsammans skapar en väldigt kreativ miljö. Det är människor jag redan lärt mig älska. Människor jag nu ska få vara med att driva mot nya höjder.

 

Fakta – Jon Havnesköld
Ålder: 25 år
Bor: I tvåa i Luleå tillsammans med sina teknikprylar.
Gör: Produktionsledare på Yours, tränar själv och andra som fystränare för stadens elitbasketlag. Hinner även med att se dygnets alla basketmatcher.
Skrattar åt: Sarkasm och pranks. Kan också kallas dåliga skämt.
Rädd för: Tystnad.
Ser/lyssnar på: Basket och serier. Har alltid på något på tvn.

PS. Gillar du gaming? Kom in och ta en kaffe med Jon.