Kund

Galären

Uppdrag

Att hjälpa Galären hyra ut 127 lägenheter i deras största satsning någonsin.

Fakta

Hägern är 15 våningar högt och därmed centrala Luleås högsta hus. 127 bostäder, kontor, varmgarage och en ny klimatsmart Coop-butik.

Uthyrningskampanj i nytt landmärke

Hägern är Galärens största satsning någonsin. Den 45 meter höga byggnaden tornar upp sig på Varvet i Luleå och utsikten gör ingen besviken. Här ryms 127 lägenheter, 2 500 kvm kontorsytor, varmgarage och livsmedelsbutiken Coop i gatuplan. Ett bygge av det här slaget går givetvis ingen obemärkt förbi. Det har vi också sett till genom informativ, intresseväckande och smart marknadsföring på olika sätt.

 

 

Teaserkampanj

Vi valde att börja puffa för lägenheterna redan innan sommaren (2019). Vi ville skapa en nyfikenhet och en snackis som bygger bilden av Hägern som ett drömlikt ställe att bo på. Genom annonser i både dagspress och sociala medier lyfte vi olika värden som utsikt, närhet, interiörer och faciliteter i både bild och copy.

Lansering

Under hösten informerade vi om att intresseanmälan för Hägern snart skulle öppna. Det gjorde vi genom annonser i dagspress samt annonser och film i sociala medier. Förutom att informera om intresseanmälan lyfte vi samtidigt ytterligare värden som målgruppen inte tagit del av förut. Som takhöjd, att byggnaden är miljömärkt och kombinationen av cityliv och promenadstråk. Filmen visade hela Hägerns resa, från byggperiod och de inblandade aktörerna till färdigt resultat.

Resultat

När lägenheterna släpptes klockan 15.00 den 15 oktober var responsen enorm! Redan samma dag var 850 nyfikna besökare in på Galärens hemsida och på mindre än en vecka hade över 1 100 intresseanmälningar skickats in och samtliga lägenheter hade intressenter. Kommunikationen fick med andra ord precis den effekt vi ville uppnå.

Detta var bara ett av alla våra uppdrag.

Kolla in resten:

UP YOURS