Kund

Formidable

Om kunden

Formidable är en London-baserad digitalbyrå som hjälper globala varumärken med sin sociala närvaro.

Uppdrag

Grafisk profil och webb

Grafisk profil till London-byrå

Skomakarens barn går ofta barfota, eller hur lyder ordspråket? När London-baserade byrån Formidable ville uppdatera sin look såväl som sin webb vann vi uppdraget att hjälpa till. Briefen lydde “lots of personality, bold, provoke a reaction, be memorable” – med andra ord ett väldigt roligt jobb som resulterade i en grafisk profil som är ”quite exeptional”, om vi får säga det själva.

Formidable är en social-first-, eller digitalbyrå som hjälper globala varumärken som Amazon, YouTube och Disney med sin sociala närvaro och att ”connect with culture”. Byrån har under senare år gjort en tillväxtresa och hade därför behov av en ny look som matchade det utökade affärserbjudandet.

För att skapa en djärv och minnesvärd profil arbetade vi fram ett lekfullt manér med djärva högkontrasterande färger och en logotyp (och symbol) som andas true power – blixten. Den kompletta rebrandingen är digital, kreativ, modern, ung och kul och skapar känslomässig och visuell igenkänning som bättre kommunicerar allt som Formidable erbjuder.

Detta var bara ett av alla våra uppdrag.

Kolla in resten:

UP YOURS