Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

Coop Norrbotten

Uppdrag

Tillsammans med Coop Norrbotten ska vi påminna norrbottningarna om fördelarna med att handla på Coop med målet att fler väljer Coop som sin matbutik framför konkurrenterna samt att öka antalet medlemmar.

Fakta

Coop Norrbotten är en av 31 konsumentföreningar i hela Sverige och startade i Norrbotten under 1800-talet. Idag har Coop Norrbotten verksamhet i länets 14 kommuner.

Coop för Norrbotten

Coop Norrbotten är norrbottningarnas egna matkedja som ägs av medlemmarna. Vinsten från butikerna går oavkortat tillbaka till länet i form av nya butiker, jobb och allt som gör vardagen ännu härligare i vår del av landet. Vi behöver påminna norrbottningarna om varför Coop är norrbottningarnas mest lokala alternativ.

 

Coop är det lokalaste alternativet oavsett vart i länet man än bor.

Som kund till Coop bidrar man till den goda kraften i Norrbotten samtidigt som man fredagsmyser, grillar korv i skogen eller njuter av en god vardagsmiddag. Detta enbart genom att handla i sin egna matvarubutik. Tillsammans skapas det jobb, nya butiker och saker som bidrar till en ännu härligare vardag i vår del av landet. Som sponsring till exempel. Det tack vare att att vinsten från butikerna stannar i länet.

Coop för Norrbotten är också Coop för alla kommuner i länet från Katterjåkk i norr till Munksund i söder. Coop för Öjebyn, Coop för Överkalix, Coop för Kiruna och Coop för Mjölkudden, ja ni fattar poängen. Coop är det lokalaste alternativet oavsett vart i länet man än bor. 

Tillsammans med Coop Norrbotten lanserade vi konceptet i mars 2020 med hjälp av utomhusreklam, bannerannonsering, butiksskyltar och helsidor i print. Arbetet har sedan fortsatt löpande i sociala kanaler, helsidor, butiksinvigningar, på sponsorarenor och överallt i länet där Coop Norrbotten verkar.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss