Vikten av bra kommunikation

Kund: OK Norrbotten

Att förändra en känsla

Tillsammans med OK Norrbotten har vi gett oss ut på en resa från att uppfattas som bara ett stopp på vägen till en aktör som brinner för våra medlemmar och ett levande Norrbotten.

Tillsammans blir vi rikare

Under 2017 fick vi i uppdrag av OK Norrbotten att inte bara öka, utan även föryngra deras medlemsstock. En spännande utmaning som slutade med 2400 nya medlemmar på bara tre månader. Hur lyckades vi då med det? Jo, genom att våga lyfta allt bra som är, och som redan görs av OK Norrbotten. Ett kooperativ som inte bara investerar i ett levande län. De gör också sina medlemmar rikare genom en unik kunskap vilket skapar en service som sticker ut bland deras konkurrenter – och det faktum att medlemmarna faktiskt är med och delar på vinsten.

Viral succé

2500 likes och 2300 kommentarer på bara ett dygn. OK Norrbottens inlägg på Facebook, om att de vill hjälpa utsatta barn över jul, genom att skänka pengar till föreningen VildaKidz, blev på bara 24 timmar en viral supersuccé – och har i dag nått drygt 150 000 personer som tänker samhällsengagemang.

NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

Tveka inte att höra av dig. Har du vägarna förbi Luleå är du varmt välkommen in på en kopp kaffe och lite inspiration.

Vi finns på Kungsgatan 13.
[email protected]