Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

The Great Listening

Uppdrag

Yours är både strategiska rådgivare och producenter av kommunikation. Vi hjälper till med event, utvecklar webb, skapar content för sociala medier och har övergripande ansvar för det globala varumärket.

Fakta

The Great Listening Global Foundation är en ideell organisation med huvudsäte i Sverige. Organisationen har även en non-profit organisation registrerad i USA.

En bättre värld genom samtal och förståelse

The Great Listening är en global organisation som skapar forum för demokratisk dialog. Med den svenska Almedalsveckan som förebild anordnar de events världen över för att bidra till ett öppnare, bättre och mer demokratiskt samhälle för alla.

Grafisk profil

Den grafiska profilen är The Great Listenings ansikte mot världen. I en stor organisation med många delar är det viktigt att all kommunikation följer samma mönster. Här har vi blandat färg och lekfullhet med professionella enkla typsnitt som speglar TGL:s verksamhet.

Webb

The Great Listenings webb är en sammanhållande plattform för organisationens många delar. Här sammanställs information om organisationen och kommande event i TGL:s grafiska uttryck.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss