Något för alla

Kund: Smedjan galleria

Ny look för varje årstid

Norrbottens största galleria har fått ett nytt utseende. Vi pratar såklart om Smedjan. Fasaden och interiörerna har fräschats upp och gallerian har numera stadens stassigaste kundtoaletter. Vi fick bland annat uppdraget att klä det nya Smedjan genom en uppdaterad grafisk profil. 

Omtanke och kompetens

Alla älskade varumärken har en sak gemensamt, de har hittat sin unika själ som de är ensamma om på marknaden. Smedjans unika ställning i Norrbotten är att gallerian är störst. Vilket värde skapar det för Smedjans kunder? Jo, den som besöker Smedjan kan förvänta sig att få den största samlade kompetensen och omtanken. I Smedjan jobbar 250 experter inom allt från mode till hemelektronik. Ingen annanstans i Norrbotten finns det så mycket kompetens och omtanke under ett och samma tak. Det är en av berättelserna som bygger varumärket Smedjan.

Mer än shopping

Smedjan ligger i hjärtat av Luleå centrum och därför vill gallerian gärna bidra till saker som gör Luleå till en ännu trevligare plats att bo på och besöka. Tillsammans har vi formulerat en värdegrund som också fungerar som kommunikativt koncept:”Något för alla”. Det förmedlar dels att Smedjan har det största butiksutbudet, men det betyder också och framför allt att Smedjan ska verka för ett öppet och tillåtande Luleå. Värdegrunden genomsyrar Smedjans kommunikation, event och sponsring.

NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

Tveka inte att höra av dig. Har du vägarna förbi Luleå är du varmt välkommen in på en kopp kaffe och lite inspiration.

Vi finns på Kungsgatan 13.
[email protected]