Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

Liverestaurangen

Uppdrag

Att kommunicera konferenserbjudandena på Luleå Energi Arena.

Fakta

I Luleå Energi Arena ligger Liverestaurangen. På Live kretsar passionen kring mat, sport och event. Här finns också flera konferensutrymmen som kan skräddarsys efter önskemål.

Basketsnack eller budgetsnack?

Är det snart hög tid för styrelsemöte, klubbträff eller säljmöte? Då är Luleå Energi Arena den rätta platsen för dig. Här erbjuds besökaren flexibilitet och service i centrala Luleå, med en slående utsikt över fantastiska Norra hamn. Hit är du välkommen med den lilla eller stora festen, företagseventet eller konferensen. Vi fick i uppdrag att kommunicera konferenserbjudandet på ett attraktivt sätt.

Lekfullt uttryck

Då Luleå Energi Arena starkt förknippas med basket valde vi att både i rubrikform och bildspråk flörta med det samtidigt som vi puffade för möjligheten att konferera på samma plats. Budskapet syntes i såväl printannonser och på utomhusytor som digitala banners och roll ups i arenan.

Sociala medier

På sociala medier ökade vi kännedomen om konferensmöjligheterna på ett attraktivt sätt. Via inläggen ledde vi besökaren till webben där all information finns vad gäller storlek på lokaler, utrustning samt vilket matpaket som går att beställa till.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss