Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

Länstrafiken Norrbotten

Uppdrag

Att få fler att välja bussen genom smart kommunikation oavsett kanalval, budskap och medieval.

Fakta

Varje år reser ca 2,5 miljoner resenärer med Länstrafikens bussar. Trafiken sköts av ca 30 fristående trafikföretag, som har avtal med Länstrafiken.

Lång resa med buss

Yours har haft äran att ha Länstrafiken Norrbotten som kund sedan 2009. Genom åren har vi gjort en hel del tillsammans – koncept, event, kampanjer, filmer och mycket mer. En riktig varumärkesresa helt enkelt.

Vägen till.

Länstrafiken Norrbotten har jobbat med olika kommunikativa idéer genom åren. 2018 var kunden ute efter något nytt, fräscht, flexibelt och igenkännande. Det resulterade i Vägen till – ett koncept som ger oss frihet att kommunicera fördelarna med att välja bussen ur många olika perspektiv. Med Vägen till menar vi att bussen kan leda till många olika platser, känslor och upplevelser. Det kan handla om vägen till äventyret när resenären ska vandra i fjällen, vägen till kärleken när blicken plötsligt fastnar på personen som sitter mitt emot, vägen till vardagen när du pendlar till och från jobbet eller vägen till familjen när släktkalaset väntar.

Give aways

Inför mässor och andra tillställningar fylls goodiebags med uppskattade give aways.

Sociala medier

På sociala medier jobbar vi med allt från inspirerande inlägg om var man kan resa med bussen till information om busskort och förändringar i linjetrafiken.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss