Yours Kommunikationsbyrå logo
Produktförpackning

Kund

Genesis IT

Uppdrag

Ta fram ett nytt välkomstpaket med lika sömlös kvalitet som produkten på insidan.

Fakta

iFenix är ett modernt och molnbaserat affärssystem som utvecklats för att tillgodose morgondagens krav i både fysisk och digital handel.

iFenix – en förpackning med känsla

Som ett steg i utveckligen av iFenix varumärke fick vi uppdraget att ta fram ett nytt välkomstpaket till deras Cloudbox som skickas till alla nya kunder. Vi ville att lådan skulle ha samma känsla av sömlös kvalitet som produkten på insidan. Därför ville vi inte göra vilken välkomstlåda som helst. Att vi dessutom är ett gäng prylnördar som älskar upplevelsen att packa upp en riktigt fin kartong gjorde vår resa till ett spännande äventyr. Vi ställde oss frågan om vi kunde slå Apple på fingrarna och svaret blev: JA!

 

 

Ett kopplingsschema kan vara vackert

Till välkomstlådan tog vi också fram nya instruktioner och en manual för inkoppling. I inledningen av arbetsprocessen var vi eniga om att kopplingsscheman, byggritningar och instruktionsmanualer kan vara det osexigaste som finns. Men varför inte tänka om och bara bestämma att ett kopplingsschema kan vara vackert? Hur skulle det se ut då? Ingenting är omöjligt om man är lite uppfinningsrik.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss