Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

Scania Ferruform

Fakta

Scania Ferruform är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Scania Ferruform är centrum för Scanias tillverkning av ramkomponenter i höghållfasta material.

Uppdrag

Scania Ferruform i Luleå fyllde 50 år och ville fira detta med ett event.

Den stora jubileumsfesten

För 50 år sedan invigdes Scania Ferruform i Luleå. Redan ett år senare var succén ett faktum och antalet anställda hade mer än fördubblats. I september 2018 firade Scania Ferruform i Luleå 50 år av framgångar. Ett jubileum som självklart skulle firas med pompa och ståt. Kvällens plats var Alcatraz där en show under middagen blandades med två karismatiska konferencierer, kryddades med en känd nationell artist och avrundades med ett sprakande dansband. Såklart fanns även en DJ för dem som var discosugna.

Med spår av gala

Tänk er en flådig tv-gala med allt vad den innehåller. Scania Ferruforms helkväll gick i samma spår och leddes således av två karismatiska konferencierer som intervjuade nyckelpersoner och bjöd på ståuppkomik från scenen.

Trollbindande start

Gästerna fick en förtrollande start på kvällen när vår trollkarl skapade magi lagom till fördrinken. Han visade även vägen till festlokalen där 50-årskalaset skulle firas.

I rampljuset

Scenshowen inleddes med en maffig ljus- och dansshow, ett öppningsnummer som satte stämningen för kvällen. 

En härlig cocktail av middag och disco

Middagen serverades i Nobelfest-anda och avslutades med en konsert av Nanne Grönvall som till publikens jubel bjöd på blandade hits. När Arvingarna tog vid öppnades kvällens dansgolv och festen avslutades med en klassisk vickning i form av korv och dryck.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss