Yours Kommunikationsbyrå logo

Kund

Bastard Burgers

Uppdrag

Filmproduktion och webbutveckling.

Fakta

Bastard Burgers startade sin första restaurang i hemstaden Luleå. Idag har de flera restauranger runt om i Sverige och planerar hela tiden nya öppningar.

Lifestyle branding och en lyckad expansion

Hamburgerkedjan Bastard Burgers tar Streetfood-Sverige med storm. Yours har jobbat med Bastard Burgers sedan starten av hålet-i-väggen restaurangen i Luleå. Med filmproduktion och webbutveckling hjälper vi dem sprida sitt unika varumärke.

Premiärfilmer

Varje gång Bastard Burgers har premiär för en ny restaurang, och vid andra speciella tillfällen, producerar Yours filmer som sprids via sociala medier och på deras egen webb. Filmerna får alltid stor spridning och har blivit en viktig del av Bastard Burgers varumärkesbyggande.

Employer branding-filmer

Eftersom Bastard Burgers konstant öppnar nya restauranger över hela landet har de också stora rekryteringsbehov. Istället för att använda sig av traditionella platsannonser hjälpte vi dem utveckla en serie employer branding-filmer där de anställda berättar om varför de älskar att vara en del av bastardfamiljen.

 

 

Webb

Sommaren 2018 lanserades Bastard Burgers nya hemsida där alla delar av varumärket förenas för att skapa en helhet. Här har vi kombinerat video och stop motion för att skapa en dynamisk upplevelse med samma sköna känsla som när du kliver in på någon av Bastard Burgers restauranger.


Behöver du hjälp med din kommunikation?

Vi hjälper dig!

Kontakta oss