Karin fortsätter ”chefa”

Hej Karin,

I fyra år har du nu styrt Yours-gänget som vd. Hur har det varit?
– Det första ordet som dyker upp i huvudet är jättekul. Att tillsammans med så många drivna och duktiga Yoursare fått göra och uppleva så mycket. Är tacksam och väldigt väldigt glad över dessa fyra år.

Men nu lämnar du alltså över stafettpinnen (eller ska jag säga moroten) till Tobias. Med tanke på hans fullmatade visitkort kommer det här bli riktigt bra va?
– Det vet jag att det kommer bli. Redan från första gången jag träffade Tobias kände jag att det är han som ska ta över och fortsätta driva oss framåt. Han har ett driv och en glöd som kommer utveckla och göra Yours ännu bättre och vassare. Och han älskar reklam och kommunikation som jag.

Vissa medier var ju lite luddiga om din framtid hos oss. Berätta, hur ser den ut?
– Ja, som ordförande så kommer jag ju ännu ha en del att säga till om. Nej, skämt å sido. Alla mina år i byråbranschen ska jag nu försöka använda för att utveckla och hjälpa Yoursgänget som senior kommunikationsstrateg. Jag vill finnas som en mentor för att driva projekt och personer framåt. Jag kommer också att fortsätta som projektledare här på Yours.

Om du måste nämna en höjdpunkt under dina år som vd?
– Min första kickoff som ansvarig vd. Det var pirrigt och spännande att få ansvaret för att leda detta drivna och engagerade lag.

Sist men inte minst. Det ska ju var kanonväder i helgen och du har ju en fallenhet för det här med vin. Så till min fråga; vad ska vi dricka i solen i helgen?
– Alltså det måste ju bli bubbel nu när solen ska lysa. Som Churchill sa: Champagne ska vara kall, torr och gratis. Så se till att bli bjuden på en flaska Pol Roger .