Yours Kommunikationsbyrå logo

Åsa, Friend of Yours

Åsa Johansson, centrumledare på Smedjan Galleria.

När Åsa Johansson kommer in genom dörrarna på Yours, gör hon det alltid med världens största leende, med en air av elegans runt sig, och lyckas alltid med konststycket att få med sig lite av Smedjans skimmer och flärd in till oss.
– Jag är energisk, har mycket energi och höga ambitioner. Och jag känner att jag oftast når målen till slut, säger hon.
Hon tar Vasaloppet som exempel.
– Bestämmer jag mig för att åka Vasaloppet kommer jag att genomföra det.

Har du gjort det?
– Nej, inte ännu men det kommer! I år ska jag köra Stafettvasan med kollegor från Diös. Det blir spännande!

Strongt Åsa, tycker vi! Men så är också hennes främsta passion träning, helst crossfit och löpning. Och så gillar hon heminredning, vänner och att umgås med sin familj, som hon precis varit på en två veckors kryssning med i Karibien.
Att Åsa är en målmedveten person märks också i hennes roll som centrumledare. Tidigare jobbade hon inom vården och i restaurangbranschen, men bestämde sig för att gå en ledarskapsutbildning. Det ledde till ett jobb som butikschef på Lindex. Men efter sin föräldraledighet kände Åsa att hon ville vidare.
– Då sökte jag jobbet som centrumledare och fick det, säger hon och berättar att det handlar om att hon vill framåt och utmana sig själv.

Vad innebär det att vara centrumledare?
– Man jobbar med allt från marknadsföring till event, är kontakten mot butikerna, man är även inblandad i uthyrningar och anpassningar för befintliga och nya hyresgäster och i projekt som rör gallerian. Ett väldigt varierat arbete, ingen dag är den andra lik. Det gillar jag!

Det allra senaste eventet i Smedjan gjorde vi tillsammans förra tisdagen, på Alla Hjärtans dag. Då förvandlade vi Smedjan Galleria till Alla Hjärtans Smedjan, där vi hade byggt upp ett kärlekstorg i entrén, fullt av rosaskimrande ballonger, delade ut chokladhjärtan till besökarna, som bland annat kunde önska låtar av en trubadur och stajla hår och makeup. De femtio första besökarna fick dessutom fina goodie bags, och alla besökare kunde tävla om en dejt med Smedjan, värd hela 1 000 kronor.

– Alla Hjärtans dag-eventet blev superlyckat. Det var härlig stämning och folk var nyfikna. Det var folk där hela dagen, säger Åsa.
Och vi längtar redan till nästa års Alla Smedjan, och ser fram emot många fler event tillsammans.